Brood en Soepen

Mosterdsoep

8.00

Met droge worst en bieslook

Pompoensoep

9.00

Met feta en pompoenpit

Aardappel-preisoep

8.00

Met aardappelkaantjes en forel (+€2,50)

Huisgemaakt brood

7.50

Met verschillende dips

Voorgerechten

Carpaccio

12.00

Met truffelmayonaise, pijnboompit en Parmezaan

Pani Puri

12.00

Met paddenstoel en radijs

Ravioli met bloemkool

12.50

Met beurre noisette en roze garnaal (+€2,50)

Kabeljauw

14.00

Met komkommer, paprika en rode peper

Steak tartaar

15.00

Met eierdooier, cornichon en mosterd

Camembert

13.00

Met honing, stokbrood en rozemarijn

Menu’s

Pathémenu

34.50

Voor- en hoofdgerecht en film óf hoofd- en nagerecht en film. Meerprijs steak tartaar, boneless ribs, heek, beef tataki, rundersteak, chef’s special, seizoensspecial en kaasplankje (+5.00)

Hoofdgerechten

Gnocchi

18.00

Met ras el hanout, spinazie en Parmezaan (+€1,00)

Quiche

18.00

Met feta, spinazie en spek (+€2,00)

Beef tataki

23.50

Met diamanthaas, sesam en aardappel

Runderburger

19.00

Met burnt onionbutter, augurk en bacon

Halloumiburger

19.00

Met tzatziki, augurk en tomaat

Boneless runderribs

23.50

Met rösti en rode wijn

Ratatouille

18.00

Met courgette, aubergine, tomaat en Parmezaan (+€1,00)

Rundersteak

24.00

Van de kogel met seizoensgroenten en keuze uit kruidenboter, Hollandaisesaus of rode wijnsaus

Varkenshaassaté

19.00

Met kroepoek, gebakken ui en zoetzure groenten en een chutney van Madame Jeanette (+€2,00)

Heek á la Meunière

23.00

Met sauce à la crème en prei-olie

Specials

Seizoensspecial

Dagprijs

Vraag de bediening

Catch of the Day

Dagprijs

Vraag de bediening

Chef’s Special

Dagprijs

Vraag de bediening

Bijgerechten

Rustic fries

2.50

Gebakken aardappel

2.50

Gebakken groente

2.50

Salade

2.50

Parmesan fries

3.50

Met Parmezaan, truffelmayo en bieslook

Zoete aardappel fries

3.50

Met piccalillymayonaise en bieslook

Nagerechten

Friandises

8.50

Samenstelling van verschillende gebakjes

Tartelette

8.50

Met lemon curd en verse merengue

Dame blanche

8.00

Met vanille roomijs en chocoladesaus

Mille-feuille

7.50

Met crème suisse en bosvruchten

Kaneel roomijs

7.00

Met mango, aardbei en framboos parels

Clafoutis

7.50

Met amarena kers, vanille roomijs en slagroom

Kaasplankje

12.50

Een heerlijke variatie van zorgvuldig uitgekozen kazen

Brood en Soepen

Mosterdsoep

8.00

Met droge worst en bieslook

Pompoensoep

9.00

Met feta en pompoenpit

Aardappel-preisoep

8.00

Met aardappelkaantjes en forel (+€2,50)

Huisgemaakt brood

7.50

Met verschillende dips

Voorgerechten

Carpaccio

12.00

Met truffelmayonaise, pijnboompit en Parmezaan

Pani Puri

12.00

Met paddenstoel en radijs

Ravioli met bloemkool

12.50

Met beurre noisette en roze garnaal (+€2,50)

Kabeljauw

14.00

Met komkommer, paprika en rode peper

Steak tartaar

15.00

Met eierdooier, cornichon en mosterd

Camembert

13.00

Met honing, stokbrood en rozemarijn

Menu’s

Pathémenu

34.50

Voor- en hoofdgerecht en film óf hoofd- en nagerecht en film. Meerprijs steak tartaar, boneless ribs, heek, beef tataki, rundersteak, chef’s special, seizoensspecial en kaasplankje (+5.00)

Hoofdgerechten

Gnocchi

18.00

Met ras el hanout, spinazie en Parmezaan (+€1,00)

Quiche

18.00

Met feta, spinazie en spek (+€2,00)

Beef tataki

23.50

Met diamanthaas, sesam en aardappel

Runderburger

19.00

Met burnt onionbutter, augurk en bacon

Halloumiburger

19.00

Met tzatziki, augurk en tomaat

Boneless runderribs

23.50

Met rösti en rode wijn

Ratatouille

18.00

Met courgette, aubergine, tomaat en Parmezaan (+1.00)

Rundersteak

24.00

Van de kogel met seizoensgroenten en keuze uit kruidenboter, Hollandaisesaus of rode wijnsaus

Varkenshaassaté

19.00

Met kroepoek, gebakken uitjes, zoetzure groenten en een chutney van Madame Jeanette (+2.00)

Heek

23.00

Met sauce à la crème en prei-olie

Specials

Seizoensspecial

Dagprijs

Vraag de bediening

Catch of the Day

Dagprijs

Vraag de bediening

Chef’s Special

Dagprijs

Vraag de bediening

Bijgerechten

Rustic fries

2.50

Gebakken aardappel

2.50

Gebakken groente

2.50

Salade

2.50

Parmesan fries

3.50

Met Parmezaan, truffelmayo en bieslook

Zoete aardappel fries

3.50

Met piccalillymayonaise en bieslook

Nagerechten

Friandises

8.50

Samenstelling van verschillende gebakjes

Tartelette

8.50

Met lemon curd en verse merengue

Dame Blanche

8.00

Met vanille roomijs en pure chocoladesaus

Mille-feuille

7.50

Met crème suisse en bosvruchten

Kaneel roomijs

7.00

Met crumble en karamel

Clafoutis

7.50

Met amarena kers, vanille roomijs en slagroom

Kaasplankje

12.00

Een heerlijke variatie van zorgvuldig uitgekozen kazen

Brood en Soepen

Mosterdsoep

8.00

Met droge worst en bieslook

Pompoensoep

9.00

Met feta en pompoenpit

Aardappel-preisoep

8.00

Met aardappelkaantjes en forel (+€2,50)

Huisgemaakt brood

7.50

Met verschillende dips

Voorgerechten

Carpaccio

12.00

Met truffelmayonaise, pijnboompit en Parmezaan

Pani Puri

12.00

Met paddenstoel en radijs

Ravioli met bloemkool

12.50

Met beurre noisette en roze garnaal (+€2,50)

Kabeljauw

14.00

Met komkommer, paprika en rode peper

Steak tartaar

15.00

Met eierdooier, cornichon en mosterd

Camembert

13.00

Met honing, stokbrood en rozemarijn

Hoofdgerechten

Gnocchi

18.00

Met ras el hanout, spinazie en Parmezaan (+€1,00)

Quiche

18.00

Met feta, spinazie en spek (+€2,00)

Beef tataki

23.50

Met diamanthaas, sesam en aardappel

Runderburger

19.00

Met burnt onionbutter, augurk en bacon

Halloumiburger

19.00

Met tzatziki, augurk en tomaat

Boneless runderribs

23.50

Met rösti en rode wijn

Ratatouille

18.00

Met courgette, aubergine, tomaat en Parmezaan (+1.00)

Rundersteak

24.00

Van de kogel met seizoensgroenten en keuze uit kruidenboter, Hollandaisesaus of rode wijnsaus

Varkenshaassaté

19.00

Met kroepoek, gebakken uitjes, zoetzure groenten en een chutney van Madame Jeanette (+2.00)

Heek

23.00

Met sauce à la crème en prei-olie

Specials

Seizoensspecial

Dagprijs

Vraag de bediening

Catch of the Day

Dagprijs

Vraag de bediening

Chef’s Special

Dagprijs

Vraag de bediening

Menu’s

Pathémenu

34.50

Voor- en hoofdgerecht en film óf hoofd- en nagerecht en film. Meerprijs steak tartaar, boneless ribs, heek, beef tataki, rundersteak, chef’s special, seizoensspecial en kaasplankje (+5.00)

Bijgerechten

Rustic fries

2.50

Gebakken aardappel

2.50

Gebakken groente

2.50

Salade

2.50

Parmesan fries

3.50

Met Parmezaan, truffelmayo en bieslook

Zoete aardappel fries

3.50

Met piccalillymayonaise en bieslook

Nagerechten

Friandises

8.50

Samenstelling van verschillende gebakjes

Tartelette

8.50

Met lemon curd en verse merengue

Dame Blanche

8.00

Met vanille roomijs en pure chocoladesaus

Mille-feuille

7.50

Met crème suisse en bosvruchten

Kaneel roomijs

7.00

Met crumble en karamel

Clafoutis

7.50

Met amarena kers, vanille roomijs en karamel

Kaasplankje

12.00

Een heerlijke variatie van zorgvuldig uitgekozen kazen