Voorgerechten

Carpaccio

11.50

Van rundermuis, met rucola, rode ui, zonnebloempitten, truffelmayo en Parmezaan

Buratta

11.00

Met antiboise, Parmezaan en serranoham (+2.00)

Tartaar van rode poon

10.00

Met cherrytomaat en pompoencrème

Huisgemaakte focaccia

7.00

Met verschillende dips

Soepen

Mosterdsoep

7.50

Onze huisgemaakte soep met kwartelei en Groninger droge worst

Pompoensoep

7.00

Van zoetzure pompoen en kwark

Salades

Salade geitenkaas

15.50

Met rode ui compote, honing, druiven, balsamico, walnoot en rode biet

Salade kip

15.50

Met tomaat, komkommer en piccalillycrème

Menu’s

Pathémenu

34.50

Voor- en hoofdgerecht en film óf hoofd- en nagerecht en film. Meerprijs shortrib, ribeye, catch of the day en specials (+5.00)

Hoofdgerechten

Seizoensspecial

23.50

Mosselproeverij Ibérico met mosselen op klassieke wijze, cataplana, paella, manchego-appelsalade, aioli en madeiramayonaise

Runderburger

17.00

Met cheddar, augurk, burnt butter onionsaus, tomaat en bacon

Halloumiburger

17.00

Met komkommer, augurk, tomaat en tzatziki

Shortrib

23.50

Met pastinaakcrème, aioli en chilisaus

Varkenshaassaté

18.00

Met huisgemaakte satésaus, kroepoek en gebakken uitjes

Rundersteak

20.00

Van de kogel, met bearnaisesaus of rode wijnsaus

Catch of the Day

Dagprijs

Dagelijks wisselende vis

Papadum met couscous

16.00

Met parelcouscous, paprikasaus en cherrytomaat

Ribeye met zwoerd

22.50

Met portsaus

Specials

Chef’s Special

Dagprijs

Vraag de bediening

Bakelsplateau XL (vanaf 2 ps.)

23.50 p.p.

Een samenstelling van verschillende hoofdgerechten

Bijgerechten

Rustic fries

1.50

Aardappelpuree

1.50

Gebakken aardappeltjes

1.50

Gegrilde groente

1.50

Salade

1.50

Loaded fries

3.00

Met gekruid gehakt, kaassaus, mangorelish, peperrelish en BBQ saus

Parmesan fries

3.00

Met Parmezaan, truffelmayo en bosui

Nagerechten

Petit fours

7.50

Samenstelling van verschillende gebakjes

Dame Noir

8.50

Met chocolade roomijs en witte chocoladesaus

Omelet Sibérienne

8.50

Van cake, vanille roomijs en eiwit

Pistache spongecake

7.50

Met witte chocolademousse

Kaasplankje

12.00

Een heerlijke variatie van zorgvuldig uitgekozen kazen

Voorgerechten

Huisgemaakte focaccia

7.00

Met verschillende dips

Carpaccio

11.50

Van rundermuis, met rucola, rode ui, zonnebloempitten, truffelmayo en Parmezaan

Buratta

11.00

Met antiboise, Parmezaan en serranoham (+2.00)

Tartaar van rode poon

10.50

Met cherrytomaat en pompoencrème

Soepen

Mosterdsoep

7.50

Onze huisgemaakte soep met kwartelei en Groninger droge worst

Pompoensoep

7.00

Van zoetzure pompoen en kwark

Salades

Salade geitenkaas

15.50

Met rode ui compote, honing, druiven, balsamico, walnoot en rode biet

Salade kip

15.50

Met tomaat, komkommer en piccalillycrème

Menu’s

Pathémenu

34.50

Voor- en hoofdgerecht en film óf hoofd- en nagerecht en film. Meerprijs shortrib, ribeye, catch of the day en specials (+5.00)

Hoofdgerechten

Seizoensspecial

23.50

Mosselproeverij Ibérico met mosselen op klassieke wijze, cataplana, paella, manchego-appelsalade, aioli en madeiramayonaise

Runderburger

17.00

Met cheddar, augurk, burnt butter onionsaus, tomaat en bacon

Halloumiburger

17.00

Met komkommer, augurk, tomaat en tzatziki

Shortrib

23.50

Met pastinaakcrème, aioli en chilisaus

Varkenshaassaté

17.00

Met huisgemaakte satésaus, kroepoek en gebakken uitjes

Rundersteak

22.00

Van de kogel, met bearnaisesaus of rode wijnsaus

Catch of the Day

Dagprijs

Dagelijks wisselende vis

Papadum met couscous

16.00

Met parelcouscous, paprikasaus en cherrytomaat

Ribeye met zwoerd

22.50

Met portsaus

Specials

Chef’s Special

Dagprijs

Vraag de bediening

Bakelsplateau XL (vanaf 2 ps.)

23.50 p.p.

Een samenstelling van verschillende hoofdgerechten

Bijgerechten

Rustic fries

1.50

Aardappelpuree

1.50

Gebakken aardappeltjes

1.50

Gegrilde groente

1.50

Salade

1.50

Loaded fries

3.00

Met gekruid gehakt, kaassaus, mangorelish, peperrelish en BBQ saus

Parmesan fries

3.00

Met Parmezaan, truffelmayo en bosui

Nagerechten

Petit fours

7.50

Samenstelling van verschillende gebakjes

Dame Noir

8.50

Met chocolade roomijs en witte chocoladesaus

Omelet Sibérienne

8.50

Van cake, vanille roomijs en eiwit

Pistache spongecake

7.50

Met witte chocolademousse

Kaasplankje

12.00

Een heerlijke variatie van zorgvuldig uitgekozen kazen

Voorgerechten

Huisgemaakte focaccia

7.00

Met verschillende dips

Carpaccio

11.50

Van rundermuis, met rucola, rode ui, zonnebloempitten, truffelmayo en Parmezaan

Buratta

11.00

Met antiboise, Parmezaan en serranoham (+2.00)

Tartaar van rode poon

10.50

Met cherrytomaat en pompoencrème

Soepen

Mosterdsoep

7.50

Onze huisgemaakte soep met kwartelei en Groninger droge worst

Pompoensoep

7.00

Van zoetzure pompoen en kwark

Salades

Salade geitenkaas

15.50

Met rode ui compote, honing, druiven, balsamico, walnoot en rode biet

Salade kip

15.50

Met tomaat, komkommer en piccalillycrème

Menu’s

Pathémenu

34.50

Voor- en hoofdgerecht en film óf hoofd- en nagerecht en film. Meerprijs shortrib, ribeye, catch of the day en specials (+5.00)

Hoofdgerechten

Seizoensspecial

23.50

Mosselproeverij Ibérico met mosselen op klassieke wijze, cataplana, paella, manchego-appelsalade, aioli en madeiramayonaise

Runderburger

17.00

Met cheddar, augurk, burnt butter onionsaus, tomaat en bacon

Halloumiburger

17.00

Met komkommer, augurk, tomaat en tzatziki

Shortrib

23.50

Met pastinaakcrème, aioli en chilisaus

Varkenshaassaté

17.00

Met huisgemaakte satésaus, kroepoek en gebakken uitjes

Rundersteak

22.00

Van de kogel, met bearnaisesaus of rode wijnsaus

Catch of the Day

Dagprijs

Dagelijks wisselende vis

Papadum met couscous

16.00

Met parelcouscous, paprikasaus en cherrytomaat

Ribeye met zwoerd

22.50

Met portsaus

Specials

Chef’s Special

Dagprijs

Vraag de bediening

Bakelsplateau XL (vanaf 2 ps.)

23.50 p.p.

Een samenstelling van verschillende hoofdgerechten

Bijgerechten

Rustic fries

1.50

Aardappelpuree

1.50

Gebakken aardappeltjes

1.50

Gegrilde groente

1.50

Salade

1.50

Loaded fries

3.00

Met gekruid gehakt, kaassaus, mangorelish, peperrelish en BBQ saus

Parmesan fries

3.00

Met Parmezaan, truffelmayo en bosui

Nagerechten

Petit fours

7.50

Samenstelling van verschillende gebakjes

Dame Noir

8.50

Met chocolade roomijs en witte chocoladesaus

Omelet Sibérienne

8.50

Van cake, vanille roomijs en eiwit

Pistache spongecake

7.50

Met witte chocolademousse

Kaasplankje

12.00

Een heerlijke variatie van zorgvuldig uitgekozen kazen