Voorgerechten
Carpaccio
11.50
Van rundermuis, met rucola, rode ui, zonnebloempitten, truffelmayo en Parmezaan
Vitello tonnato
12.50
Met kalfsfricandeau, tonijnmayonaise, rucola, kappertjes en zoetzure sjalot
Duo van gerookte forel en makreelmousse
13.50
Met koolrabi, geitenyoghurt met Calvados, zaátar, nori en rijstpapier
Tartaar van pompoen
10.50
Met sjalotten, augurk, walnoot, vegan mayonaise en vegan feta (+1.00)
Tartaar van quinoa
10.50
Met tomaat, rode ui, gele paprika, avocado, komkommer, gekonfijte citroen en crème fraîche
Brood en Soepen
Mosterdsoep
7.50
Onze huisgemaakte soep met kwartelei en spekjes
Uiensoep
8.00
Van rode en witte ui, met Madeira, salie en een crostini van Parmezaan en Gruyère
Huisgemaakt brood
7.00
Met verschillende dips
Tussengerechten
Geblakerde knol
8.50
Met lavascrème, Knol’s koek, duindoornbes, zeevenkel en een mole van miso en donkere chocola
Mille-feuille met tonijn
9.50
Met lavascrème, Knol’s koek, duindoornbes, zeevenkel en een mole van miso en donkere chocola
Menu’s
Pathémenu
34.50
Voor- en hoofdgerecht en film óf hoofd- en nagerecht en film. Meerprijs shortrib, entrecôte, zalmfilet, kaasplankje en specials (+5.00)
Hoofdgerechten
Shortrib
23.50
Met pastinaakcrème, krokant van pastinaak en een keuze uit rode wijnlak of pittige lak
Gnocchi van schorseneer
16.00
Met shiitake, champignon-truffelsaus, Parmezaan, baby spinazie en cherrytomaat
Stamppot van
zoete aardappel
16.00
Met vegan feta in soja, walnoten, rucola, andijvie en gerookte paprika (spekjes en/of rookworst +2.00)
Entrecôte
24.00
Met seizoensgroenten en whiskeysaus of rode wijnsaus of bearnaisesaus
Runderburger
17.00
Met cheddar, augurk, burnt butter onionsaus, tomaat en bacon
Halloumiburger
17.00
Met komkommer, augurk, tomaat en tzatziki
Varkenshaassaté
18.00
Met kroepoek, gebakken uitjes, zoetzure groenten en een chutney van Madame Jeanette (+2.00)
Rundersteak
22.00
Van de kogel, met seizoensgroenten en bearnaisesaus of rode wijnsaus of whiskeysaus
Zalmfilet
22.50
Met zwarte tagliatelle, beurre blanc en seizoensgroenten
Stoofpotje
18.00
Met stoofvlees, aardappelpuree, geblakerde appel en Amsterdamse ui
Specials
Seizoensspecial
23.50
Eendenborstfilet met gebakken polenta, rode wijn-pruimensaus, spitskool en geroosterd amandelschaafsel
Catch of the Day
Dagprijs
Vraag de bediening
Chef’s Special
Dagprijs
Vraag de bediening
Bijgerechten
Rustic fries
1.50
Gebakken krieltjes
1.50
Gegrilde groente
1.50
Salade
1.50
Stoofvlees fries
3.00
Met piccalillymayonaise
Parmesan fries
3.00
Met Parmezaan, truffelmayo en bosui
Nagerechten
Petit fours
7.50
Samenstelling van verschillende gebakjes
Dame Noir
8.50
Met chocolade roomijs en witte chocoladesaus
Dame Blanche
8.50
Met vanille roomijs en chocoladesaus
Omelet Sibérienne
8.50
Van cake, vanille roomijs, eiwit en framboos
Pompoencake
7.50
Met honeycomb, kaneelijs en glazuur
Honing panna cotta
7.50
Met peer, filodeeg, chocolade roomijs, framboos en râs en hânout
Kaasplankje
12.00
Een heerlijke variatie van zorgvuldig uitgekozen kazen
Voorgerechten
Carpaccio
11.50
Van rundermuis, met rucola, rode ui, zonnebloempitten, truffelmayo en Parmezaan
Vitello tonnato
12.50
Met kalfsfricandeau, tonijnmayonaise, rucola, kappertjes en zoetzure sjalot
Duo van gerookte forel en makreelmousse
13.50
Met koolrabi, geitenyoghurt met Calvados, za’atar, nori en rijstpapier
Tartaar van pompoen
10.50
Met sjalotten, augurk, walnoot, vegan mayonaise en vegan feta (+1.00)
Tartaar van quinoa
10.50
Met tomaat, rode ui, gele paprika, avocado, komkommer, gekonfijte citroen en crème fraîche
Brood en Soepen
Mosterdsoep
7.50
Onze huisgemaakte soep met kwartelei en spekjes
Uiensoep
8.00
Van rode en witte ui, met Madeira en salie en een crostini van Parmezaan en Gruyère
Huisgemaakt brood
7.00
Met verschillende dips
Tussengerechten
Geblakerde knol
8.50
Met lavascrème, Knol’s koek, duindoornbes, zeevenkel en een mole van miso en donkere chocola
Mille-feuille van tonijn
9.50
Met yuzu dashi, een crème van zeekraal en avocado, radijs en viool
Menu’s
Pathémenu
34.50
Voor- en hoofdgerecht en film óf hoofd- en nagerecht en film. Meerprijs shortrib, entrecôte, zalmfilet, kaasplankje en specials (+5.00)
Hoofdgerechten
Shortrib
23.50
Met pastinaakcrème, krokant van pastinaak, rode wijnlak of pittige lak
Gnocchi van schorseneer
16.00
Met shiitake, champignon-truffelsaus, Parmezaan, baby spinazie en cherrytomaat
Stamppot van zoete aardappel
16.00
Met vegan feta in soja, walnoten, rucola, andijvie, gerookte paprika (spekjes en/of rookworst +2.00)
Entrecôte
24.00
Met seizoensgroenten en whiskeysaus of rode wijnsaus of bearnaisesaus
Runderburger
17.00
Met cheddar, augurk, burnt butter onionsaus, tomaat en bacon
Halloumiburger
17.00
Met komkommer, augurk, tomaat en tzatziki
Varkenshaassaté
17.00
Met kroepoek, gebakken uitjes, zoetzure groenten en een chutney van Madame Jeanette (+2.00)
Rundersteak
22.00
Van de kogel, met seizoensgroenten en bearnaisesaus of rode wijnsaus of whiskeysaus
Zalmfilet
22.50
Met zwarte tagliatelle, beurre blanc en seizoensgroenten
Stoofpotje
18.00
Met stoofvlees, aardappelpuree, geblakerde appel en Amsterdamse ui
Specials
Seizoensspecial
Dagprijs
Eendenborstfilet met gebakken polenta, rode wijn-pruimensaus, spitskool en geroosterd amandelschaafsel
Catch of the Day
Dagprijs
Vraag de bediening
Chef’s Special
Dagprijs
Vraag de bediening
Bijgerechten
Rustic fries
1.50
Gebakken krieltjes
1.50
Gegrilde groente
1.50
Salade
1.50
Stoofvlees fries
3.00
Met piccalillymayonaise
Parmesan fries
3.00
Met Parmezaan, truffelmayo en bosui
Nagerechten
Petit fours
7.50
Samenstelling van verschillende gebakjes
Dame Noir
8.50
Met chocolade roomijs en witte chocoladesaus
Dame Blanche
8.50
Met vanille roomijs en chocoladesaus
Omelet Sibérienne
8.50
Van cake, vanille roomijs, eiwit en framboos
Pompoencake
7.50
Met honeycomb, kaneelijs en glazuur
Honing panna cotta
7.50
Met honeycomb, kaneelijs en glazuur
Kaasplankje
12.00
Een heerlijke variatie van zorgvuldig uitgekozen kazen
Voorgerechten
Carpaccio
11.50
Van rundermuis, met rucola, rode ui, zonnebloempitten, truffelmayo en Parmezaan
Vitello tonnato
12.50
Met kalfsfricandeau, tonijnmayonaise, rucola, kappertjes en zoetzure sjalot
Duo van gerookte forel en makreelmousse
13.50
Met koolrabi, geitenyoghurt met Calvados, za’atar, nori en rijstpapier
Tartaar van pompoen
10.50
Met sjalotten, augurk, walnoot, vegan mayonaise en vegan feta (+1.00)
Tartaar van quinoa
10.50
Met tomaat, rode ui, gele paprika, avocado, komkommer, gekonfijte citroen en crème fraîche
Soepen
Mosterdsoep
7.50
Onze huisgemaakte soep met kwartelei en spekjes
Uiensoep
8.00
Van rode en witte ui, met Madeira en salie en een crostini van Parmezaan en Gruyère
Huisgemaakt brood
7.00
Met verschillende dips
Tussengerechten
Geblakerde knol
8.50
Met lavascrème, Knol’s koek, duindoornbes, zeevenkel en een mole van miso en donkere chocola
Mille-feuille van tonijn
9.50
Met yuzu dashi, crème van zeekraal en avocado, radijs en viool
Specials
Seizoensspecial
Dagprijs
Eendenborstfilet met gebakken polenta, rode wijn-pruimensaus, spitskool en geroosterd amandelschaafsel
Catch of the Day
Dagprijs
Vraag de bediening
Chef’s Special
Dagprijs
Vraag de bediening
Hoofdgerechten
Shortrib
23.50
Met pastinaakcrème, krokant van pastinaak en rode wijnlak of pittige lak
Gnocchi van schorseneer
16.00
Met shiitake, champignon-truffelsaus, Parmezaan, baby spinazie en cherrytomaat
Stamppot van zoete aardappel
16.00
Met vegan feta in soja, walnoten, rucola, andijvie, gerookte paprika (spekjes en/of rookworst +2.00)
Entrecôte
24.00
Met seizoensgroenten en whiskeysaus of rode wijnsaus of bearnaisesaus
Runderburger
17.00
Met cheddar, augurk, burnt butter onionsaus, tomaat en bacon
Halloumiburger
17.00
Met komkommer, augurk, tomaat en tzatziki
Varkenshaassaté
17.00
Met kroepoek, gebakken uitjes, zoetzure groenten en een chutney van Madame Jeanette (+2.00)
Rundersteak
22.00
Van de kogel, met seizoensgroenten en bearnaisesaus of rode wijnsaus of whiskeysaus
Zalmfilet
22.50
Met zwarte tagliatelle, beurre blanc en seizoensgroenten
Stoofpotje
18.00
Met stoofvlees, aardappelpuree, geblakerde appel en Amsterdamse ui
Menu’s
Pathémenu
34.50
Voor- en hoofdgerecht en film óf hoofd- en nagerecht en film. Meerprijs shortrib, entrecôte, zalmfilet, kaasplankje en specials (+5.00)
Bijgerechten
Rustic fries
1.50
Gebakken krieltjes
1.50
Gegrilde groente
1.50
Salade
1.50
Stoofvlees fries
3.00
Met piccalillymayonaise
Parmesan fries
3.00
Met Parmezaan, truffelmayo en bosui
Nagerechten
Petit fours
7.50
Samenstelling van verschillende gebakjes
Dame Noir
8.50
Met chocolade roomijs en witte chocoladesaus
Dame Blanche
8.50
Met vanille roomijs en chocoladesaus
Omelet Sibérienne
8.50
Van cake, vanille roomijs, eiwit en framboos
Pompoencake
7.50
Met honeycomb, kaneelijs en glazuur
Honing panna cotta
7.50
Met honeycomb, kaneelijs en glazuur
Kaasplankje
12.00
Een heerlijke variatie van zorgvuldig uitgekozen kazen