Voorgerechten

Carpaccio

11.50

Van rundermuis, met rucola, rode ui, zonnebloempitten, truffelmayo en Parmezaan

Vitello tonnato

12.50

Met kalfsfricandeau, tonijnmayonaise, rucola, kappertjes en zoetzure sjalot

Duo van gerookte forel en makreelmousse

13.50

Met koolrabi, geitenyoghurt met Calvados, zaátar, nori en rijstpapier

Tartaar van pompoen

10.50

Met sjalotten, augurk, walnoot, vegan mayonaise en vegan feta (+1.00)

Tartaar van quinoa

10.50

Met tomaat, rode ui, gele paprika, avocado, komkommer, gekonfijte citroen en crème fraîche

Brood en Soepen

Mosterdsoep

7.50

Onze huisgemaakte soep met kwartelei en spekjes

Uiensoep

8.00

Van rode en witte ui, met Madeira, salie en een crostini van Parmezaan en Gruyère

Huisgemaakt brood

7.00

Met verschillende dips

Tussengerechten

Geblakerde knol

8.50

Met lavascrème, Knol’s koek, duindoornbes, zeevenkel en een mole van miso en donkere chocola

Mille-feuille met tonijn

9.50

Met yuzu dashi, crème van zeekraal en avocado, radijs en viool

Menu’s

Pathémenu

34.50

Voor- en hoofdgerecht en film óf hoofd- en nagerecht en film. Meerprijs shortrib, entrecôte, zalmfilet, kaasplankje en specials (+5.00)

Hoofdgerechten

Shortrib

23.50

Met pastinaakcrème, krokant van pastinaak en een keuze uit rode wijnlak of pittige lak

Gnocchi van schorseneer

16.00

Met shiitake, champignon-truffelsaus, Parmezaan, baby spinazie en cherrytomaat

Stamppot van
zoete aardappel

16.00

Met vegan feta in soja, walnoten, rucola, andijvie en gerookte paprika (spekjes en/of rookworst +2.00)

Entrecôte

24.00

Met seizoensgroenten en whiskeysaus of rode wijnsaus of bearnaisesaus

Runderburger

17.00

Met cheddar, augurk, burnt butter onionsaus, tomaat en bacon

Halloumiburger

17.00

Met komkommer, augurk, tomaat en tzatziki

Varkenshaassaté

18.00

Met kroepoek, gebakken uitjes, zoetzure groenten en een chutney van Madame Jeanette (+2.00)

Rundersteak

22.00

Van de kogel, met seizoensgroenten en bearnaisesaus of rode wijnsaus of whiskeysaus

Zalmfilet

22.50

Met zwarte tagliatelle, beurre blanc en seizoensgroenten

Stoofpotje

18.00

Met stoofvlees, aardappelpuree, geblakerde appel en Amsterdamse ui

Specials

Seizoensspecial

23.50

Aspergeproeverij met asperges met ham, met zalm, een aspergesoep en -salade, gepocheerd ei, smashed krieltjes en hollandaisesaus

Catch of the Day

Dagprijs

Vraag de bediening

Chef’s Special

Dagprijs

Vraag de bediening

Bijgerechten

Rustic fries

1.50

Gebakken krieltjes

1.50

Gegrilde groente

1.50

Salade

1.50

Stoofvlees fries

3.00

Met piccalillymayonaise

Parmesan fries

3.00

Met Parmezaan, truffelmayo en bosui

Nagerechten

Petit fours

7.50

Samenstelling van verschillende gebakjes

Dame Noir

8.50

Met chocolade roomijs en witte chocoladesaus

Dame Blanche

8.50

Met vanille roomijs en chocoladesaus

Omelet Sibérienne

8.50

Van cake, vanille roomijs, eiwit en framboos

Pompoencake

7.50

Met honeycomb, kaneelijs en glazuur

Honing panna cotta

7.50

Met peer, filodeeg, chocolade roomijs, framboos en râs en hânout

Kaasplankje

12.00

Een heerlijke variatie van zorgvuldig uitgekozen kazen

Voorgerechten

Carpaccio

11.50

Van rundermuis, met rucola, rode ui, zonnebloempitten, truffelmayo en Parmezaan

Vitello tonnato

12.50

Met kalfsfricandeau, tonijnmayonaise, rucola, kappertjes en zoetzure sjalot

Duo van gerookte forel en makreelmousse

13.50

Met koolrabi, geitenyoghurt met Calvados, za’atar, nori en rijstpapier

Tartaar van pompoen

10.50

Met sjalotten, augurk, walnoot, vegan mayonaise en vegan feta (+1.00)

Tartaar van quinoa

10.50

Met tomaat, rode ui, gele paprika, avocado, komkommer, gekonfijte citroen en crème fraîche

Brood en Soepen

Mosterdsoep

7.50

Onze huisgemaakte soep met kwartelei en spekjes

Uiensoep

8.00

Van rode en witte ui, met Madeira en salie en een crostini van Parmezaan en Gruyère

Huisgemaakt brood

7.00

Met verschillende dips

Tussengerechten

Geblakerde knol

8.50

Met lavascrème, Knol’s koek, duindoornbes, zeevenkel en een mole van miso en donkere chocola

Mille-feuille van tonijn

9.50

Met yuzu dashi, een crème van zeekraal en avocado, radijs en viool

Menu’s

Pathémenu

34.50

Voor- en hoofdgerecht en film óf hoofd- en nagerecht en film. Meerprijs shortrib, entrecôte, zalmfilet, kaasplankje en specials (+5.00)

Hoofdgerechten

Shortrib

23.50

Met pastinaakcrème, krokant van pastinaak, rode wijnlak of pittige lak

Gnocchi van schorseneer

16.00

Met shiitake, champignon-truffelsaus, Parmezaan, baby spinazie en cherrytomaat

Stamppot van zoete aardappel

16.00

Met vegan feta in soja, walnoten, rucola, andijvie, gerookte paprika (spekjes en/of rookworst +2.00)

Entrecôte

24.00

Met seizoensgroenten en whiskeysaus of rode wijnsaus of bearnaisesaus

Runderburger

17.00

Met cheddar, augurk, burnt butter onionsaus, tomaat en bacon

Halloumiburger

17.00

Met komkommer, augurk, tomaat en tzatziki

Varkenshaassaté

17.00

Met kroepoek, gebakken uitjes, zoetzure groenten en een chutney van Madame Jeanette (+2.00)

Rundersteak

22.00

Van de kogel, met seizoensgroenten en bearnaisesaus of rode wijnsaus of whiskeysaus

Zalmfilet

22.50

Met zwarte tagliatelle, beurre blanc en seizoensgroenten

Stoofpotje

18.00

Met stoofvlees, aardappelpuree, geblakerde appel en Amsterdamse ui

Specials

Seizoensspecial

Dagprijs

Aspergeproeverij met asperges met ham, met zalm, een aspergesoep en -salade, gepocheerd ei, smashed krieltjes en hollandaisesaus

Catch of the Day

Dagprijs

Vraag de bediening

Chef’s Special

Dagprijs

Vraag de bediening

Bijgerechten

Rustic fries

1.50

Gebakken krieltjes

1.50

Gegrilde groente

1.50

Salade

1.50

Stoofvlees fries

3.00

Met piccalillymayonaise

Parmesan fries

3.00

Met Parmezaan, truffelmayo en bosui

Nagerechten

Petit fours

7.50

Samenstelling van verschillende gebakjes

Dame Noir

8.50

Met chocolade roomijs en witte chocoladesaus

Dame Blanche

8.50

Met vanille roomijs en chocoladesaus

Omelet Sibérienne

8.50

Van cake, vanille roomijs, eiwit en framboos

Pompoencake

7.50

Met honeycomb, kaneelijs en glazuur

Honing panna cotta

7.50

Met peer, filodeeg, chocolade roomijs, framboos en râs en hânout

Kaasplankje

12.00

Een heerlijke variatie van zorgvuldig uitgekozen kazen

Voorgerechten

Carpaccio

11.50

Van rundermuis, met rucola, rode ui, zonnebloempitten, truffelmayo en Parmezaan

Vitello tonnato

12.50

Met kalfsfricandeau, tonijnmayonaise, rucola, kappertjes en zoetzure sjalot

Duo van gerookte forel en makreelmousse

13.50

Met koolrabi, geitenyoghurt met Calvados, za’atar, nori en rijstpapier

Tartaar van pompoen

10.50

Met sjalotten, augurk, walnoot, vegan mayonaise en vegan feta (+1.00)

Tartaar van quinoa

10.50

Met tomaat, rode ui, gele paprika, avocado, komkommer, gekonfijte citroen en crème fraîche

Soepen

Mosterdsoep

7.50

Onze huisgemaakte soep met kwartelei en spekjes

Uiensoep

8.00

Van rode en witte ui, met Madeira en salie en een crostini van Parmezaan en Gruyère

Huisgemaakt brood

7.00

Met verschillende dips

Tussengerechten

Geblakerde knol

8.50

Met lavascrème, Knol’s koek, duindoornbes, zeevenkel en een mole van miso en donkere chocola

Mille-feuille van tonijn

9.50

Met yuzu dashi, crème van zeekraal en avocado, radijs en viool

Specials

Seizoensspecial

Dagprijs

Aspergeproeverij met asperges met ham, met zalm, een aspergesoep en -salade, gepocheerd ei, smashed krieltjes en hollandaisesaus

Catch of the Day

Dagprijs

Vraag de bediening

Chef’s Special

Dagprijs

Vraag de bediening

Hoofdgerechten

Shortrib

23.50

Met pastinaakcrème, krokant van pastinaak en rode wijnlak of pittige lak

Gnocchi van schorseneer

16.00

Met shiitake, champignon-truffelsaus, Parmezaan, baby spinazie en cherrytomaat

Stamppot van zoete aardappel

16.00

Met vegan feta in soja, walnoten, rucola, andijvie, gerookte paprika (spekjes en/of rookworst +2.00)

Entrecôte

24.00

Met seizoensgroenten en whiskeysaus of rode wijnsaus of bearnaisesaus

Runderburger

17.00

Met cheddar, augurk, burnt butter onionsaus, tomaat en bacon

Halloumiburger

17.00

Met komkommer, augurk, tomaat en tzatziki

Varkenshaassaté

17.00

Met kroepoek, gebakken uitjes, zoetzure groenten en een chutney van Madame Jeanette (+2.00)

Rundersteak

22.00

Van de kogel, met seizoensgroenten en bearnaisesaus of rode wijnsaus of whiskeysaus

Zalmfilet

22.50

Met zwarte tagliatelle, beurre blanc en seizoensgroenten

Stoofpotje

18.00

Met stoofvlees, aardappelpuree, geblakerde appel en Amsterdamse ui

Menu’s

Pathémenu

34.50

Voor- en hoofdgerecht en film óf hoofd- en nagerecht en film. Meerprijs shortrib, entrecôte, zalmfilet, kaasplankje en specials (+5.00)

Bijgerechten

Rustic fries

1.50

Gebakken krieltjes

1.50

Gegrilde groente

1.50

Salade

1.50

Stoofvlees fries

3.00

Met piccalillymayonaise

Parmesan fries

3.00

Met Parmezaan, truffelmayo en bosui

Nagerechten

Petit fours

7.50

Samenstelling van verschillende gebakjes

Dame Noir

8.50

Met chocolade roomijs en witte chocoladesaus

Dame Blanche

8.50

Met vanille roomijs en chocoladesaus

Omelet Sibérienne

8.50

Van cake, vanille roomijs, eiwit en framboos

Pompoencake

7.50

Met honeycomb, kaneelijs en glazuur

Honing panna cotta

7.50

Met peer, filodeeg, chocolade roomijs, framboos en râs en hânout

Kaasplankje

12.00

Een heerlijke variatie van zorgvuldig uitgekozen kazen